Onze specialisten

Bij Shiatsu Specialisten zijn we gespecialiseerd in shiatsu. Al onze specialisten hebben veel ervaring en zijn in staat om een effectieve shiatsu uit te voeren voor gerichte en specifieke klachten.

Onze specialisten

Wat is shiatsu?

Shiatsu is een behandeling die onderdeel is van de traditionele Chinese geneeskunde, net zoals acupunctuur dat ook is. Wanneer de balans tussen yin en yang in het lichaam verstoord is, kan een shiatsu helpen om deze balans te herstellen. De balans kan verstoord raken door allerlei verschillende oorzaken, waaronder een ongezonde levensstijl of een traumatische ervaring. Bij Shiatsu Specialisten word de behandeling op de mat gegeven. In overleg kan de behandeling ook op een behandeltafel gegeven worden. Voordat we met de massage beginnen, nemen we altijd een uitgebreide anamnese af. Zo weten onze specialisten precies op welke drukpunten zij zich moeten richten.

Meer informatie

Hoe werkt een Shiatsubehandeling?

Onze specialisten maken tijdens een Shiatsubehandeling gebruik van hun handen, voeten, vingers en ellebogen. Bepaalde punten in het lichaam worden op die manier onder druk gezet. Bij de shiatsu wordt gebruik gemaakt van het lichaamsgewicht van de therapeut. Tijdens de behandelingen zullen we dus nooit veel kracht zetten. We gaan na welke drukpunten we moeten gebruiken om de balans in het lichaam herstellen. Welke drukpunten dit zijn is afhankelijk van de klachten die je ervaart. Overigens bevinden de drukpunten zich niet altijd exact op de plek waar je pijn hebt.

Meer informatie

Onze behandelingen

Bij Shiatsu Specialisten bieden we verschillende behandelingen aan. Onze kortste behandeling duurt slechts 30 minuten, terwijl onze langste behandeling 90 minuten duurt. Daarnaast bieden we ook behandelingen van 45 en 60 minuten aan. We raden over het algemeen aan om voor een behandeling van minimaal 60 minuten te kiezen. Zo hebben we alle tijd voor een effectieve behandeling. Mocht je minder tijd hebben, maar toch graag een shiatsu ondergaan, kan dit vanzelfsprekend ook!

Wil jij graag meer weten over de shiatsubehandeling of zou je graag een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak