Rittenkaart

Wilt u ├ęcht stappen zetten op weg naar een betere gezondheid? Wilt u blijven genieten van een flexibel lichaam en een opgewekte geest? Word dan vaste klant: koop een Rittenkaart en boek regelmatig een shiatsubehandeling of Do-In-sessie, met korting!

Wij houden digitaal voor u bij hoeveel ritten er nog op de kaart staan. Geen papieren stempelkaart die kwijtraakt of die u vergeet mee te nemen. U kunt kiezen voor een Rittenkaart voor behandelingen van 30, 45, 60, of 90 minuten. Boekt u een behandeling van een andere duur dan op uw Rittenkaart vermeld staat, dan kunt u deze simpelweg apart afrekenen of het verschil bijbetalen.

De Rittenkaart is een leven lang geldig. De kaart is niet persoonsgebonden, dus uw vrienden en familie kunnen van uw kaart gebruikmaken. Zo kunnen nog meer mensen kennismaken met Shiatsu Specialisten! Ook leuk: uw Rittenkaart van Shiatsu Specialisten kunt u ook gebruiken bij Klein Massage. Zo kunt u gemakkelijk eens een ander type behandeling uitproberen.

Word ook vaste klant en geniet van heerlijke behandelingen met korting

Bij Shiatsu Specialisten kunt u een Rittenkaart kopen voor 3, 5 of 10 behandelingen. Hoe meer behandelingen, hoe voordeliger: met een kaart van 10 behandelingen krijgt u wel 15% korting! Zo is uw Rittenkaart direct ook een kortingskaart.